Međugorje osvojilo naslov prvaka

NK Međugorje večeras je, na terenu Sport centra Međugorje, uvjerljivom pobjedom nad NK Cim potvrdio naslov prvaka županijske nogometne lige Hercegovačko-neretvanske županije. Međugorje je u posljednjem kolu svladalo svoje protivnike 12:2 i tako potvrdilo plasman u Drugu ligu NS FBiH za sljedeću sezonu.

Stanislav Vasilj postigao je sedam pogodaka u večerašnjoj pobjedi NK Međugorje, tri je pridodao Petar Milićević, dok su Marin Milićević i Antonio Naletilić postigli po jedan pogodak. Strijelci za NK Cim u večerašnjoj utakmici bili su Hrvoje Šajin i Marko Ćubela.

Nakon završetka utakmice Milorad Prusina, član Izvršnog odbora NS HNŽ/K dodijelio je medalje i pobjednički pehar, nakon čega je započela velika proslava s mnoštvom navijača i prijatelja NK Međugorje.

 

 

NK Međugorje bio je posebno uvjerljiv u drugom dijelu sezone kada su za momčad iz Međugorja nastupali Boris Pandža, Pero Stojkić, Mile Pehar, Stanislav Vasilj, Luka Miletić, Marko Bencun, Ivan Peko, mladi Petar Milićević i brojni provjereni igrači s kojima je NK Međugorje kvalitetom odskakao od konkurencije.

U sljedećoj sezoni NK Međugorje natjecat će se u Drugoj ligi NS FBiH, gdje je već duže vrijeme HNK Brotnjo, tako da ćemo sljedeće sezone moći gledati općinski derbi.

Odgovori