Irena Prga državna prvakinja Hrvatske

Na Prvenstvu Hrvatske održanom u Primorskom Docu(Split) članovi KK Hercegovina su ostvarili zaista odličan uspjeh vrijedan poštovanja svih poznanika i pratitelja karate sporta u našoj zajednici pa i šire.

Tako je najznačajniji uspjeh postigla IRENA PRGA koja je postala državna prvakinja u kategoriji ml.seniorki -68 kg te tako osigurala odlazak na Europsko prvenstvo na Cipru a ostali osvajači medalja su potvrdili svoj plasman na Balkansko prvenstvo u Dubrovniku već idućeg vikenda.

Kristina Zovko je osvojila 2.mjesto u kategoriji ml.seniorki -61 kg;Božana Musa je osvojila 2. mjesto u kategoriji juniorki -48kg;Slavko Selak osvojio je 2.mjesto u kategoriji juniora +76 kg:Mario Prga osvojio je 2.mjesto u kategoriji juniora -60kg a ostale četiri medalje osvojili su Nikola Musa u kategoriji ml.seniora -67 kg 3.mjesto;Martin Musa u kategoriji juniora -55 kg 3.mjesto;Zoran Zovko u kategoriji juniora +76 kg 3.mjesto;Ivan Pehar u kategoriji kadeta +70 kg 3.mjesto.

Ovakav rezultat od čak 9 državnih medalja je zasigurno jasan pokazatelj da se radi kvalitetno,sustavno i u kontinuitetu.

 

Svoje zadovoljstvo nisu krili niti treneri iz kluba predvođeni glavnim trenerom Josipom Primorcem.

 

Odgovori