Ivan Dodig posjetio Udrugu Susret

Tenisač Ivan Dodig u utorak je posjetio Udrugu Susret kako bi se družio sa članovima udruge i kako bi se bolje upoznao s aktivnostima Udruge roditelja i prijatelja djece s teškoćama u razvoju „Susret“ iz Čitluka.

Prilikom posjeta proslavljeni hrvatski tenisač darovao je Udruzi Susret svoj reket i dres, a u pratnji Ivana Dodiga bio je i Željko Dodig, trener TK Međugorje, koji je ispred Tenis kluba Međugorje članovima Udruge Susret darovao sportsku opremu i rekvizite.

Članovi Udruge Susret svoje su goste dočekali s mnogo veselja i radosti te su im tijekom druženja darovali personalizirane šalice s blagdanskim čestitkama, koje su izradili posebno za ovu prigodu.

Braća Dodig i ranije su posjećivala Udrugu Susret, a u maloj stanci između sportskih obveza pronašli su vremena za prvi službeni posjet, tijekom kojeg su iskazali podršku Udruzi Susret, razgovarali s Dragicom Jerkić, predsjednicom Udruge i Ivom Bevandom, zamjenikom predsjednika, te razgledali edukacijsko – rehabilitacijski centar „Sv. Josip Radnik“ u kojem je udruga smještena.

 

citluk.ba

Odgovori