Božićni dar HT Eroneta za svu dječicu Mostara

U povodu božićnih i novogodišnjih blagdana HT Eronet osigurao je dvije besplatne predstave za svu dječicu Mostara. Ujedno, predstave su i prinos ovogodišnjoj manifestaciji Advent u Mostaru.

Dječica u Galeriji kraljice Katarine s oduševljenjem su propratila predstavu Božićni dar Maloga teatra Mostar, a na kraju su se slikali sa svojim omiljenim Djedom Božićnjakom.

Uime HT Eroneta na početku je pozdravila rukovoditeljica Korporativnih komunikacija Misijana Brkić-Milinković, koja je svima zaželjela sretne predstojeće božićne i novogodišnje blagdane.

Posebni gosti večeri bili su štićenici Udruge roditelja i djece s posebnim potrebama “Vedri osmijeh” iz Mostara koji su i darivani blagdanskim paketićima. Predsjednica Udruge Danijela Kegelj zahvalila je HT Eronetu naglasivši kako to nije prvi put da ova tvrtka pomaže udruzi te da je njihova društvena odgovornost i socijalna osjetljivost nešto što se nadaleko prepoznaje.

U petak je (23.12.), također besplatno, u sklopu blagdanskog programa HT Eroneta na programu predstava Lutkarskog kazališta Mostar “Betlehemska crna ovca”, a zbog ograničenog kapaciteta kazališta, potrebno je, putem službene stranice Lutkarskog kazališta, rezervirati svoje mjesto.

 

Odgovori