Tomislav Bevanda preuzima klupu MNK Brotnjo

Tomislav Bevanda novi je šef stručnog stožera prve momčadi MNK Brotnjo. Drugi trenerski angažman u čitlučkom premijerligašu Bevanda će započeti odmah nakon blagdana, potvrđeno je iz MNK Brotnjo.

– MNK Brotnjo želi službeno potvrditi da je novi šef stručnog stožera prve momčadi gospodin Tomislav Bevanda. Iza 34-godišnjeg Bevande je već jedan trenerski angažman u Brotnju, u sezonama 2019/2020 i 2020/2021, a godinu dana je s klupe predvodio i njemački TSV Weilemdorf, s kojim je osvojio titulu njemačkog prvaka u sezoni 2018/2019. Bevanda će igrače naše prve momčadi povesti u nove pripreme, koje slijede odmah iza božićnih, odnosno novogodišnjih blagdana – poručili su iz MNK Brotnjo.

Bevanda je prije početka trenerske karijere bio reprezentativac BiH i svojevremeno jedan od najboljih futsal igrača BiH. Aktualnu sezonu MNK Brotnjo je započeo s još jednom klupskom legendom na klupi, Andrijanom Dujmovićem, koji je tijekom oporavka od ozljede preuzeo ulogo trenera, dok je u posljednjim utakmicama Brotnjo s klupe vodio Kristijan Vučić, trener mlađih kategorija.

MNK Brotnjo je nakon prvog dijela sezone šestoplasirana momčad Premijer futsal lige BiH.

Odgovori