Ivica Zubac vrlo dobar protiv Pacersa, Clippersi slavili i bez Leonarda

Kawhi Leonard propustio je gostovanje kod Indiana Pacersa, ali bez obzira na to njegovi Clippersi odradili su dobar posao i upisali može se reći glatku pobjedu.

U završnici susreta Pacersi su malo zaprijetili povratkom nakon što su gubili i 24 razlike, ali su stigli su se samo do minus sedam, bliže nije išlo i upisan je poraz.

Kao i svaki put kada Paul George dolazi u Indianapolis, dosta toga vrti se oko njega i priče o odlasku koja još uvijek nije posve razjašnjena. Niti ovaj put nije htio o tome već je samo poručio kako će jednog dana otkriti što se sve događalo.

George nije najbolje primljen, čulo se negodovanje od samog predstavljanja, ali svojim nastupom utišao je i one najupornije. Pokazao je Pacersima što su jednom imali u svojim redovima i iz akcije u akciju potvrđivao je visoku klasu.

Bez Leonarda te ozlijeđenih JaMychala GreenaRodneyja McGrudera i Landryja Shameta Clippersi su možda izvukli i maksimum iz ove utakmice, a bitnu ulogu igrao je i Ivica Zubac koji je važne minute proveo na parketu i dobro ih je koristio.

Preživjeli su Clippersi i vrlo lošu šutersku večer Loua Williamsa koji je šutirao 2/14 za dva i 0/5 za tri poena.

Zubac je igrao 21 minutu, dio minutaže proveo je na parketu zajedno s Montrezlom Harrellom i to čak i nije izgledalo loše za bilo kojeg, a susret je završio s 13 poena (5/7 za dva, 3/3 slobodna), osam skokova i dvije asistencije.

Odgovori