Izabrano novo vodstvo Tenis kluba „Međugorje“

U nedjelju, 2. ožujka, u prostorijama hotela «Grace» u Međugorju održana je izborna skupština Tenis kluba «Međugorje» na kojoj je izabrano novo vodstvo.

Na samom početku skupštine, sada bivši predsjednik upravnog odbora Juraj Ivanković pozdravio je nazočne i zahvalio na odazivu, te je najavio povlačenje s čelnih funkcija kluba kako bi funkciju prepustio mlađim naraštajima. Ivanković je kazao kako će i dalje biti član skupštine i da će doprinositi klubu prema svojim mogućnostima.

Upravni odbor izvjestio je članove Skupštine o njihovom dosadašnjem radu, te je nakon toga predstavljena organizacija kluba i njegovi sektori i okviri u kojima djeluje.

 

Nakon predstavljanja programa rada skupštine uslijedio je izbor novih članova.

Za predsjednika skupštine izabran je dugogodišnji športski djelatnik i osnivač kluba, Žarko Dodig. Predsjednik upravnog odbora je Željko Dodig, a dopredsjednici su Marin Čilić i Ivan Dodig, Vinko Čilić je novi direktor, a za tajnicu je izabrana Anita Dodig.

Također su birani i članovi disciplinskog odbora: Biljana Buntić, Dragan Zovko i Marija Vasilj. Dok su novi članovi nadzornog odbora: Tomislav Dodig, Zdenko Čilić i Ante Ivanković. Članovi odbora za poslovni razvoj su: Žarko Dodig, Andrija Vasilj, Juraj Ivanković, Eduard Vasilj, Mladen Arelić i Mario Primorac.

Novi upravni odbor predstavio je Skupštini poslovni plan u kojem su izneseni ciljevi za 2014. godinu, kao i dugoročni petogodišnji plan i program.

Članovi Skupštine su se usuglasili da će slijedeća Skupština biti sazvana u rujnu 2014.

Izvor: TK Međugorje

 

Odgovori