Jelena Pehar učenica generacije

Maturanti 41. generacije maturanata Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića sinoć su u hotelu Kaktus svečano obilježili završetak srednjoškolskog obrazovanja.

Bila je to posebna večer za 227 maturantica i maturanata koji su zablistali u glamuroznom izdanju na svečanoj večeri.

Generacija maturanta koja je sinoć proslavila završetak važnog dijela svog života, proveselila se i zahvalila svojim profesoricama i profesorima za trud i brigu ima ukupno 35 učenika koji su tijekom srednjoškolskog obrazovanja sve razrede završili odličnim uspjehom, a najbolja među njima je Jelana Pehar, učenica IV. 1.

Uz to što je u protekle četiri godine bila odlična učenica, Jelena je svoje školske obveze uspijevala uskladiti sa sportskim, te je u karateu postigla fantastične uspjehe. Osvajajući medalje na državnim, europskim i svjetskim prvenstvima Jelena Pehar na najbolji je način predstavljala općine Čitluk na sportskom borilištu, zbog čega joj je Općina Čitluk 2016. godine Jeleni uručila Godišnju nagradu, a Jelena je kako izuzetno nadarena sportašica dobitnica i Nagrade Dražen Petrović.

Prof. Adela Škutor, ravnateljica SŠ dr. fra Slavka Barbarića, učenici generacije uručila je zlatnik s likom fra Slavka Barbarića i prigodni dar. Također, prigodni darovi bit će uručeni i ostalim odličnim učenicima.

Zanimljivo je da je učenik 40. generacije maturanata Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića bio Jelenin brat Mario, a za svaku pohvalu je i činjenica da maturantice sinoć nose lijepe bijele narukvice izrađene u Udruzi Susret.

 

Odgovori