Junak dana: Antonio Prskalo HŠK Zrinjski

Kada smo prije točno dva mjeseca razgovarali s mladim igračem HŠK Zrinjski Antoniom Prskalo rekao nam je:

“Ovo je moja prva seniorska sezona, i sezona nove prilagodbe, te mislim da samo moram biti strpljiv i čekati svoju šansu”.

Da, ovo je njegova prva seniorska sezona, ali je već u prošloj dobivao šansu u onim utakmicama koje je Zrinjski kao domaćin igrao u Čitluku. U utakmici koju je Zrinjski igrao protiv Slobode bio je i u timu kola.

Da, bio je Prskalo strpljiv i čekao svoju šansu koju je i dočekao i u potpunosti je opravdao povjerenje u minutaži koju je dobio u zadnje dvije utakmice. U kup utakmici protiv Čelika je bio na milimetar od svog prvog pogotka za prvi tim Plemića, ali okvir gola je to spriječio, ali je zato danas u puno važnijoj utakmici protiv Tuzla City bio strijelac, ali i aktivni sudionik kod pogotka koji je postigao Ćuže.

Nakon pogotka uslijedio je njegovo neopisivo slavlje i trk prema Ultrasima. To slavlje i sreća se ne mogu platiti i ako je itko to zaslužio onda je to upravo Antonio Prskalo. Prskala pratimo od njegove prve utakmice za mlađe kategorije Zrinjski. Bio je najbolji strijelac i igrač kadetske lige, pa je to ponovio i u juniorskoj konkurenciji. Stalni je član omladinskih selekcija BiH, i jedan je od najboljih mladih igrača koji su ponikli na ovim prostorima.

HERCEGOVINA.in

Odgovori