„K. Gradac 2012.“: Larin izbor „zapeo“ u prvom kolu

Revijalnom utakmicom između veterana MZ Krehin Gradac i veterana UMZ Blizanci/Tepčići počeo je dugo najavljivani Malonogometni turnir „Krehin Gradac 2012.”. Prijateljski ogled susjeda završio je neodlučeno 2:2, a nakon ove utakmice uslijedile su i dvije utakmice natjecateljskog karaktera.

Prvi od 32 ekipe, koliko će ih nastupiti na ovom turniru, na teren su istrčali „Desetka Kočerin” i „Marko Bošković”. A raspoloženi Stočani, na čijoj je klupi sjedio trener Dražanko Krmek, lako su nadigrali Desetku iz Kočerina rezultatom 4:1.

Do prve pobjede na turniru malonogometaši „Marka Boškovića” su došli bez većih problema i činilo se da će i u drugoj utakmici igrači Međugorja lako do pobjede preko ekipe „Larin izbor”. Igrači Međugorja uspjeli su povesti s visokih 5:1, ali umjesto da utakmicu mirno privedu kraju Međugorčani su dopustili da se „Larin izbor” vrati u utakmicu i pred kraj susreta izjednači na 5:5. Kada se već činilo da bi utakmica mogla završiti neodlučeno Međugorčani su ponovno došli do vodstva i na kraju zasluženo slavili 6:5.

Turnir s izuzetno vrijednim nagradnim fondom koji je okupio 32 ekipe Hercegovine i južne Dalmacije nastavlja se danas na SPC Jakerovac utakmicama Ruža vjetrova – Plavi podrum Čitluk, Fast food Garfild – Pekara Vasilj i Ljuti dolac – MZ K. Gradac, a prva utakmica je na rasporedu u 20 sati.

 

citluk.ba

Odgovori