Karatisti Hercegovine osvojili 23 medalje na Ploče Openu

Proteklog vikenda u Pločama je održano međunarodno karate natjecanje ‘Ploče Open 2012’ na kojemu je nastupilo preko 600 natjecatelja iz BiH, Hrvatske i Crne Gore. Uspješan nastup imali su članovi karate kluba Hercegovina Čitluk koji su osvojili 23 medalje, od toga 6 zlatnih,5 srebrenih i 12 brončanih.

Zlatne medalje su osvojili: Jelena Zovko, Irena Prga, Borna Prce, Slavko Selak Stanislav Puce i Jure Bevanda. Srebrenom medaljom su se okitili: Ivan Matias Sivrić, Vinko Smoljan, Luka Aralo, Kristina Zovko i Anđela Planinic, dok su se broncom okitili: Danijel Vidović, Dario Mijatović, Marko Pehar, Ivan Pehar, Sara Musa, Ivan Planinić, Adrian Karačić, Stipe Marinčić, Tvrtko Pinjuh, Magdalena Sivrić, Zoran Zovko i Martina Musa.

 

Irena Prga i Jelena Zovko osvojili su prva mjesta u svojim kategorijama, te su pokazali da od njih možemo očekivati dobre rezultate i na prvenstvu države 8 i 9 prosinca u Poreču. Treneri su zadovoljni viđenim u Pločama jer je većina klubova ovo natjecanje iskoristila kao posljednji test pred državno prvenstvo.

Brotnjo.info

 

 

 

Odgovori