Karatisti Vučić i Odak na prijamu kod načelnika općine Čitluk

Čitlučki načelnik Ivo Ino Jerkić upriličio je danas u službenim prostorijama Općine Čitluk svečani prijam za karatiste Peru Vučića i Matu Odaka povodom njihovog osvajanje srebrne medalje s karate ekipom regije Hercegovina, koja je u lipnju 2012. godine na 10. Europskom prvenstvu regija održanom u Moskvi osvojili srebrnu medalju.

Današnji prijam organiziran je s ciljem da se ovoj dvojici vrhunskih sportaša oda zasluženo priznanje za ostvarene sportske rezultate od kojih svakako, kao one novijeg datuma, valja izdvojiti Odakovo osvajanje bronce s reprezentacijom BiH na Europskom prvenstvu na Tenerifama, ali i Vučićeve izvanredne rezultate u 2011. godini koji su ovog sportaša promovirali u najboljeg sportaša Brotnja za spomenutu godinu.

 

Prijamu kod načelnika uz Vučića i Odaka nazočio je i tajnik Športskog saveza Brotnja Mile Prusina, a uz razgovor o dojmovima s velikih natjecanja na sastanku je bilo govora i o trenutnoj situaciji u karateu na području općine Čitluk u kojoj postoje tri karate kluba, ali i o organizaciji kola Dječje karate lige regije Hercegovina koje će se održati u sklopu obilježavanja „Dana berbe grožđa – Brotnjo 2012.”.

Na organizaciji ovog natjecanja zajednički će raditi sva tri karate kluba s područja općine Čitluk, a na natjecanju bi trebalo nastupiti oko 500 mladih karatista s područja regije Hercegovine. Razgovarajući s načelnikom Jerkićem i tajnikom Športskog saveza Prusinom Vučić i Odak su također najavili i trodnevni seminar za karate suce koji će se održati za vrijeme obilježavanja Dana berber grožđa.

 

citluk.ba

 

Odgovori