Katarina Sušac brončana, Jelena Pehar srebrna u Samoboru

Proteklog vikenda je u Samoboru održan 23. grand prix Croatia, međunarodno natjecanje u karateu na kom je nastupilo 1580 natjecatelja iz 17 zemalja. Natjecatelji karate kluba Brotnjo osvojili su dvije medalje, Jelena Pehar srebro i Katarina Sušac broncu.

Jelena Pehar je u prvom kolu pobjedila Ekmečić iz Srbije, u drugom Vitali iz Italije, u trećem Fučik iz Riječke Delte, u četvrtom Šakanović iz BiH a u polufinalu osvajačicu brončane medalje sa zadnjeg Europskog prvenstva Makedonku Penderovsku.

U finalu je poražena od Živić iz Srbije. Veliki uspijeh za Jelenu koja je pokazala da iako je još uvijek mlađa kadetkinja može na ovako jakom natjecanju raditi sa kadetkinjama koje za manje od mjesec dana nastupaju na Europskom prvenstvu.

 

Katarina Sušac je u prvom kolu pobjedila Rječanku Vukoju, u drugom Fanciullo iz Italije a u trećem gubi od Slovakinje Vidove. Kako je Vidova došla do finala Katarina je dobila priliku kroz repasaž boriti se za medalju. U prvom krugu pobjeđuje Ahmeović iz Sarajevskog Perfekta, a u borbi za medalju Slovenku Haberl.

 

Odgovori