Košarkaško ljeto u Međugorju BiH

Međunarodni košarkaški kamp održati će se u Međugorju od 8. – 21. Srpnja 2012

Nakon prošlogodišnjeg okupljanja , te ispunjenja svih očekivanja. Organizatori turnira potrudili su se ponovno zaživjeti sportsko okupljanje, te organizirati kamp za dječake i djevojčice od 10 do 18 godina, koji će se održat će se u dva termina: od 8. do 14. te od 14. do 21. srpnja.

 

Sudionici ovog kampa, moći će trenirati dva puta na dan na otvorenim terenima te u sportskoj dvorani „Majčino selo” uz pomoć iskusnih trenera ( Pero Vučica, Boris Kurtović, Velimir Perasović, Dražen Anzulović i Pino Grdović) te igrača-demonstranata (Zoran Planinić, Stanko Barać, Andrija Stipanović, Bariša Krasić, Franjo Bubalo, a i drugi).

Uz treninge, organizirani su i turniri: 1na1, 2na2, 3na3 i 5na5, All Star utakmica, te natjecanje u šutiranju.

Za sudionike koji će biti smješteni u hotelu s punim pansionom (grupama od najmanje deset igrača smještaj trenera je besplatan) cijena kampa je 200 eura, dok će oni koji ne koriste hotelske usluge plaćati 80 eura. Svi sudionici će dobiti majice, kape, loptu i krunicu u znak sjećanja na Međugorje.

Rok za prijavu je 5. srpnja, a zainteresirani se mogu prijaviti putem elektronske pošte [email protected], a na istoj se adresi mogu dobiti i sve druge potrebne informacije.

http://www.hercegsport.info

 

 

Odgovori