Krehin Gradac i Gornji Ograđenici prošli u četvrtfinale

Malonogometaši iz Krehin Graca i Gornjih Ograđenika plasirali su se u četvrtfinale Malonogometne lige MZ općine Čitluk. Krehin Gradac je za plasman u četvrtfinale pobijedio Čerin 2:0, a u četvrtfinale su se plasirali i Gornji Ograđenici svladavši Gornju Blatnicu 7:0.

Za plasman u četvrtfinale igrači Krehin Graca morali su se pošteno namučiti jer je Čerin utakmicu osmine finala odigrao jako dobro, no na kraju uzbudljive utakmice s mnogo prigoda ipak je slavio Krehin Gradac. U drugoj utakmici večeri na terenu sportskog centra u Donjim Hamzićima Gornji Ograđenici su znatno lakše došli do pobjede. Posljednja utakmica osmine finala ovogodišnje MNL MZ općine Čitluk završila je uvjerljivom 7:0 pobjedom Gornjih Ograđenika.

 

Nakon pobjeda u osmini finala Krehin Gradac u četvrtfinalu očekuje nastup protiv Dobrog Sela, dok će prolaz u polufinale Gornji Ograđenici tražiti protiv Čitluk Grada.

MNL MZ općine Čitluk – osmina finala

Čerin – Krehin Gradac 0:2 (0:0)

0:1 Darko Planinić 30′, 0:2 Andrijano Dujmović 40′.

Gornja Blatnica – Gornji Ograđenici 0:7 (0:2)

0:1 Antonio Miličević 8′, 0:2 Josip Pehar 15′, 0:3 Danijel Totić 22′, 0:4 Antonio Miličević 32′, 0:5 Antonio Miličević 37′, 0:6 Nino Džida 38′, 0:7 Nino Džida 40′.

 

citluk.ba

Odgovori