Kuglaši Međugorja osvojili Kup Federacije BiH

Kuglaši KK Međugorje Brotnjo jučer su osvojili Kup Federacije BiH u Mostaru. Na natjecanju na kojemu pravo nastupa imaju klubovi iz Premijer lige i Prve lige Federacije BiH s područja Federacije nastupilo je ukupno šest klubova, a na kraju se najuspješnijim pokazao KK Međugorje Brotnjo.

Kuglaši Međugorja osvojili su prvo mjesto, dok je prvoplasirana momčad Premijer lige osvojila drugo mjesto. Tuzlanska Sloboda jesenski dio natjecanja u Premijer ligi završila je s maksimalnim brojem bodova, no u Kupu se boljom pokazala momčad Međugorja koja je jesenski dio Premijer lige za kuglaše završila na trećem mjestu.

 

KK Međugorje Brotnjo kao osvajač Kupa Federacije BiH i drugoplasirana Sloboda stekli su pravo nastupa na finalu Kupa Bosne i Hercegovine koje će se odigrati 05. i 06. travnja 2014. godine u Lukavcu. Uz dva predstavnika Federacije u finalu Kupa BiH nastupit će i dva predstavnika Republike Srpske.

Za kraj kažimo kako je natjecanje u Kupu Federacije BiH Željezničar završio kao trećeplasirana momčad, Rudar osvojivši četvrto mjesto, Zrinjski peto mjesto, dok je Maglaj zauzeo posljednju šestu poziciju.

 

Odgovori