Luka Ćurković, Filip Kozina i Anna Ćurković prvaci Hrvatske

Proteklog vikenda u Zagrebu je održano i posljednje ovogodišnje pojedinačno atletsko prvenstvo Hrvatske, i to prvenstvo za mlađe seniore i mlađe seniorke U23. Prvenstvo je održano na Mladosti u Zagrebu u organizaciji Atletskog Kluba Agram, a na spomenutom prvenstvu nastupili su članovi Atletskog kluba Brotnjo.

– Naši članovi na ovom natjecanju su ostvarili odlične rezultate te su osvojili tri nove državne seniorske medalje. Prvog dana nastupio je Luka Ćurković u skoku u dalj i sa skokom od 7.46 m postao državni prvak. Drugog dana nastupilo je još dvoje naših članova, a prvi na teren je izašao Filip Kozina koji je nastupio u disciplini troskok i sa rezultatom 14.54 m postao državni prvak. Treću titulu donijela je naša Anna Ćurković koja je nastupila u skoku u dalj i sa skokom od 5.84 m postala prvakinja – istaknuli su iz Atletskog kluba Brotnjo i dodali:

 Naše starije članove za kraj sezone očekuje još nastup na 18. Memorijalu “Bože Gagro” koji će se održati u subotu, 23.09. na stadionu Bare. Pozivamo sve ljubitelje sporta da podrže naše sportaše i uživaju u vrhunskim izvedbama naših članova. 

Odgovori