Marija Sušac: Nadam se medalji na prvenstvu Hrvatske

Marija Sušac je ponovno na sebe skrenula pozornost osvajanjem dva zlata na međunarodnim turnirima u Rijeci i Veneciji.  Suvereno, bez izgubljenog poena, Marija je dominirala na oba turnira. O svojim nastupima je kazala:

Prezadovoljna sam osvajanjem dva zlata a to je rezultat priprema i kvalitete rada u Karate klubu „Neretva”. Bila sam posebno motivirana da ostvarim dobar rezultat jer ulaskom u seniorski svijet karatea, konkurencija postaje sve jača. Uvjerila sam se da se mogu boriti i s najboljima u Europi i to je poticaj za nastavak rada.”

 

U finalu Venecije si pobijedila prvakinju Italije.

Tako je! Unatoč pritisku i domaćem terenu, uspjela sam borbu odraditi bez pogreške, ne dozvolivši protivnici ni poena.

Koji su sljedeći nastupi?

Trenutno sam usredotočena na državno prvenstvo Hrvatske i ulog je velik, odlazak na Europsko prvenstvo. Bilo bi jako lijepo da zadržim formu i osvojim medalju koja bi bila najbolja nagrada za sav trud.

Od ove sezone si članica Karate kluba „Neretva” Mostar.

Od prvoga dana ekipa i treneri su me prihvatili i vrlo brzo sam se prilagodila na sustav rada u klubu. Svakako da me raduje podrška trenera Miroslava i Zdenka Klepića i mojih kolega. Svojim zalaganjem i medalja s turnira najbolje ću zahvaliti za potporu koju mi pružaju.

 

Odgovori