Marin Čilić pomeo Bornu Ćorića za prolazak u osminu finala u Šangaju

Marin Čilić prošao je u osminu finala ATP turnira u Šangaju uz odličnu igru i visoku pobjedu protiv Borne Ćorića sa 6:1, 6:2. Očekivao se bolji otpor Ćorića, ali kombinacija odličnog nastupa Čilića i puno pogrešaka Ćorića, donijela je izvjestan meč u kojem je mlađi tenisač bio bez šanse. Čilić je odlično servirao i Ćorić se nije uspio približiti breaku. U cijelom meču osvojio je samo šest poena na reternu dok je Čilić imao deset break lopti i pet iskoristio.

U takvom dominantnom nastupu nije imao problema na putu do pobjede, Ćorić je kratko bio ravnopravan i to do sredine drugog seta kada je izgubio svoj servis i do kraja meča više nije osvojio niti gem.

 

Osmina finala Čiliću donosi Stana Wawrinku s kojim nema dobre uspomene, ali i Wawrinka dosta oscilira u svojim nastupima što ostavlja meč posve otvorenim.

Inače, priča dana je poraz Rogera Federera od Alberta Ramosa, španjolskog zemljaša koji niti na zemlji ne bi trebao stvoriti Federeru previše problema. No u Šangaju je odigrao fantastičan meč i eliminirao Švicarca sa 7:6, 2:6, 6:3.

HRsport.net

 

Odgovori