Bubamare osvojile Ladies cup 2015 u kadetskoj konkurenciji

ŽKK Zrinjski 2010 organizirao je u nedjelju četvrti Ladies cup. Na turniru koji je odigran u dvorani na Bijelom Brijegu nastupile su predkadetkinje iz Dubrovnika, Nikšića, Mostar i Konjica, dok su u kadetskoj konkurenciji snagu odmjerile mlade košarkašice iz Čitluka, Mostara, Konjica i Gračanice. Kadetkinje ŽHKK Brotnjo 94 osvojile su turnir i obranile prošlogodišnju titulu najbolje ekipe u kadetskoj konkurenciji. Drugo mjesto osvojila je domaća ekipa, treće mjesto osvojile su igračice ŽKK Konjic, a ŽKK G-Stars iz Gračanice osvojio je četvrto mjesto.

 

Najkorisnijom igračicom (MVP) turnira proglašena je Marija Barbarić (ŽHKK Brotnjo 94), a nagradu za najboljeg strijelca na Ladies cupu 2015 za kadetkinje osvojila je Leonarda Bošnjak (ŽKK Zrinjski 2010).

U natjecanju predkadetkinja najboljom se pokazale ekipa Ragusa iz Dubrovnika, čije su igračice osvojile i pojedinačne nagrade. Iva Ursić proglašena je MVP turnira, a Ana Haklićka bila je najbolji strijelac turnira. Drugo mjesto pripalo je predkadetkinjama ŽKK Rolling iz Nikšića, treće mjesto osvojile su igračice ŽKK Zrinjski 2010 – Mostar, dok je ŽKK Konjic iz Konjica natjecanje na Ladies cupu za predkadetkinje završio na četvrtom mjestu.

 

brotnjo.info

 

Odgovori