Marko Miloš na SP u Parizu brani boje Hrvatske

U srijedu u francuskom glavnom gradu, Parizu, počinje Svjetsko seniorsko prvenstvo u karateu koje se održava od 21. – 25. studenoga. Nakon šest mjeseci napornihpriprema došlo je vrijem da se na svjetskoj smotri pokaže sve najbolje što karate može ponuditi. Posebno veseli što će među elitom, Hrvatsku u poluteškoj kategoriji(-84kg) predstavljati Brotnjak Marko Miloš, član K.K. „Hercegovina-Zagreb”.

Iako je na zadnjem treningu priprema ozlijedio ruku te je cijeli prošli tjedan protekao u opravkukod Marka nisu splasnuli motiv i očekivanja.

„Priliku da predstavljate svoju zemlju na SP nemate svaki dan, stoga bez obzira na ozljedu pružit ću svoj maksimum te se nadam barem plasmanu među 8 najboljih. Medalja bilo kojeg sjaja bila bi kruna moje karijere”,rekao je Marko prije puta u Pariz.

Osim Marka još dvoje članova K. K. „Hercegovina-Zagreb”predstavlja Hrvatsku u Parizu, Ivan Zoričić u teškoj kategoriji (+84kg)i Maša Martinović u ekipnom dijelu kod cura.

Marko na borilište izlazi već u srijedu, gdje će nadamo se pred prepunom pariškom dvoranom Bercy donijeti veselje Hrvatskoj i Hercegovini.

 

brotnjo.info

 

Odgovori