Tjedni pregled rezultata prvenstvenih utakmica

Iza broćanskih klubova vikend je u kojemu su svi klubovi koji su imali prvenstvene nastupe upisali pobjede. Pa su tako kuglaši KK „Međugorje-Brotnjo Čitluk” slavili u Banja Luci, dok su košarkašice Brotnja 94 drugu prvenstvenu pobjedu ubilježile na gostovanju u Posušju. Gostujuću pobjedu ubilježili su i nogometaši MNK Brotnjo, a na domaćim terenima su bili uspješni nogometaši i košarkaši Brotnja.

Kuglanje: KK “Borac” – KK “Međugorje-Brotnjo Čitluk” 2:6

Kuglaši KK “Međugorje-Brotnjo Čitluk” u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva pobijedili su na gostovanju u Banja Luci momčad Borca rezultatom 6:2 i na taj način prvi dio sezone završili kao četvrtoplasirana momčad Premier lige BiH. U prvenstvenoj pauzi kuglaše našeg kluba očekuje skorašnji nastup u Kupu.

 

Košarka: ŽKK “Posušje” – ŽHKK “Brotnjo 94” 25:51

Obranu titule prvakinja košarkašice ŽHKK Brotnjo 94 započele su pobjedom u 1. kolu nad momčadi iz Livna, a „Bubamare” su niz nastavile u nedjelju pobijedivši u ŽKK Posušje u Posušju 51:25. Prvi strijelac u novoj uvjerljivoj pobjedi košarkašica Brotnja bila je Marijana Barbarić s 16 poena, a detaljniji izvještaj sa kompletnom listom strijelaca sa gostovanja u Posušju možete pročitati OVDJE.

Nogomet: HNK “Brotnjo Čitluk”- HŠK “Posušje” 2:1

Nogometaši Brotnja polusezonu su završili kao trećeplasirana momčad Druge lige F BiH – Jug, a detaljan izvještaj sa utakmice 15. kola možete pogledati OVDJE.

Mali nogomet: MNK “Karaka” – MNK “Brotnjo” 4:9

MNK Brotnjo u novu sezonu ulazi s ambicijom da osigura doigravanje za prvaka. Brotnjo optimizam temelji na ekipi sačinjenoj od niza vrhunskih malonogometaša, koji su pod vodstvom trenera Maria Prskala – Unane odradili pripreme i u nedjelju ubilježili prvu prvenstvenu pobjedu. Detaljniji izvještaj sa gostovanja u Mostaru možete pročitati OVDJE.

Košarka: HKK “Brotnjo” – HKK “Rama” 95:78

Košarkaši Brotnja u Ligi Herceg-Bosne do sada su ostvarili četiri pobjede i jedan poraz. Posljednju pobjedu Dugandžićevi košarkaši su ubilježili protiv Rame, i detaljan izvještaj s nedjeljne utakmice možete pronaći OVDJE. Sljedeće kolo čitlučki košarkaši gostuju u Mostaru kod momčadi Studenta.

Rukomet: HRK Izviđač Mi Grupa II – HRK Međugorje

Utakmica 9. kola Prve lige – Jug igra su u Gradskoj športskoj dvorani Ljubuški u utorak, 20. studenog s početkom u 18.30 sati.

 


citluk.ba

Odgovori