“Brotnjo Express” protutnjao Posušjem

“Bubamare” su neporažene i nakon drugog prvenstvenog kola. Posušanke su bile ravnopravan protivnik u prvoj i zadnjoj četvrtini, dok su naše igračice dominirale u drugoj i trećoj četvrtini. Trener Jerkić u utakmicu ulazi sa sestrama Gakić, Barbarić, Doko i Krasić. Sredinom prve četvrtine u igru ulaze Čarapina i Musa, kada prelazimo u vodstvo i ne ispuštamo ga do kraja utakmice.

.U drugoj četvrtini postižemo 4 “trice” za redom (Musa 2, Čarapina i Kordić po jednu) te sa dva polaganja Marijane Barbarić odlazimo na +14. J

edini koš za Posušanke u ovoj četvrtini postiže Iva Jurišić sa linije slobodnih bacanja.

U trećoj četvrtini se opet igra “koš za koš” dok u posljednjoj četvrtini “Bubamare” prebacuju u veću brzinu te odlaze na nedostižnih +26.

Najbolji strijelac na utakmici je bila naša Marijana Barbarić sa 16 koševa, dok je danas iznimno raspoložena za igru bila Ana Gakić sa postignutih 11 koševa. Kod domaćina je očekivano najefikasnija igračica bila Andrea Marić sa 11 koševa.

U sljedećem kolu naše igračice u Čitluku dočekuju košarkašice Rame.

POSUŠJE- BROTNJO 94: 25-51 (10-11, 1-16, 9-11, 5-13)

POSUŠJE: Bakula T., Begić, Bakula P. 4, Jukić, Lončar, Miličević, Jurišić 8, Bakula B., Tolić, Ramljak, Lončar 2, Marić 11.

BROTNJO 94: Bevanda, Musa 8, Čarapina Mia 7, Gakić M. 2, Barbarić 16, Kordić 3, Gakić A. 11, Krasić 4, Šego, Bulić, Doko.

Brotnjo94.ba

 

Odgovori