Marko Pervan: Prvijenac u HNL-u ću pamititi cijeli život

Nakon 15 odigranih kola u Hrvatskoj nogometnoj ligi, NK Cibalija za koji nastupa Brotnjak Marko Pervan, nalazi se na pretposljednjem mjestu tablice. Iako je u posljednjem kolu Cibalia poražena od Istre, utakmicu je obilježio pogodak Marka za izjednačenje i njegova izvrsna igra. Komentirajući utakmicu i svoj prvijenac u prvenstvu, Marko ističe kako će prvijenac u dresu vinkovačkog kluba pamtiti cijeli život, no da i ostaje nezadovoljstvo porazom koji bi im dao motivaciju za daljnje utakmice.

Dosadašnjim tijekom prvenstva Marko nije zadovoljan te ističe:

„Nismo najbolje ušli u sezonu, imamo samo osam bodova iako mislim da zaslužujemo puno više bodova po našoj igri ali nitko ne gleda kako igraš nego koliko bodova imaš pa jasno da ne možemo bit zadovoljni s dosadašnjim dijelom sezone.

 

Pogodak je i tebi motiv za sljedeće utakmice i nadamo se veću minutažu. Jesi li zadovoljan svojim igrama?

– Kad sam došao imao sam mali peh, ozlijedio sam se pa sam se dugo oporavljao. Sad sam se vratio hvala Bogu zdravlje je dobro iako sam očekivao puno veću minutažu u Vinkovcima. U zadnje vrijeme dobivam puno više prilike i mislim da je koristim maksimalno. Zadovoljan sam atmosferom koja vlada u momčadi i u cijelom gradu.

Planovi za sljedeću sezonu?

Svakom nogometašu je san otići negdje u inozemstvo, pa tako i meni, i ako se ukaze neka ponuda vjerojatno bi otišao.

 

Odgovori