Mažoretkinje Čitluk državne prvakinje

Totalnu dominaciju napravile su Mažoretkinje Čitluk na ovogodišnjem Nacionalnom prvenstvu u juniorskoj kategoriji! Čitlučanke su postale i jedini sastav koji je tim od 5 sudaca nagradio ocjenom 10!

Izvedba naših juniorkih nagrađena je ovacijama cijele dvorane i navijača iz svih gradova koji su sudjelovali na ovom natjecanju! Ovaj veliki uspjeh ostat će zlatnim slovima upisan u povijest ovog mažoret kluba i općine Čitluk.

Na jučer održanom natjecanju u Busovači sudjelovalo je preko 500 mažoretkinja u 18 kategorija.

Mažoretkinje Čitluk su svoju općinu predstavile u 12 kategorija, te odnijele medalje u 10.

1. mjesto, Juniori formacija štap
1. mjesto, Juniori formacija pompon
1. mjesto, Juniori Solo štap – Klara Juričić
1. mjesto, Juniori Solo pompon – Matea Prusina
1. mjesto, Juniori Duo štap – Petra Martinović i Leona Barbarić
1. mjesto, Seniori Solo štap – Ilijana Vučić
2. mjesto, Kadeti Duo pompon – Magdalena Beljo i Anamaria Luburić
2. mjesto, Juniori Duo pompon – Ružica Sušac i Marija Barbarić
3. mjesto, Kadeti Solo štap – Magdalena Beljo
3. mjesto, Kadeti Solo pompon – Marija Pehar

Čitlučke kadetkinje zauzele su 5. mjesto u kategoriji Kadeti formacija pompon, kao i Iva Bajkuša u kategoriji Senior Solo pompon.

Mažoretkinje, zajedno sa svojim trenericama ovim putem upućuju zahvalu roditeljima na velikoj podršci koju nam pružaju prilikom organizacije i treninga i natjecanja, kao i Općini Čitluk koja podržava naše djelovanje i rad! Također, veliko hvala Water Ledi, koja se pobrinula da naše mažoretkinje imaju vodu kroz cijelo natjecanje.

Mažoretkinje Čitluk nastavljaju dalje sa svojim radom kako bi u svoj kraj donijele nove medalje i nove titule prvaka. Priliku za to imat ćemo već u 9. mjesecu na Europskom kupu.

Sve zainteresirane djevojke i djevojčice pozivamo da nam se pridruže i zajedno s nama stvaraju prijateljstva, osvajaju medalje i čine dobrobit i za sebe i za svoju općinu, navedeno je u priopćenju Mažoretkinja Čitluk.

Odgovori