U konkurenciji renomiranih klubova ŠN HNK Brotnjo osvojila treće mjesto

Proteklog vikenda u Mostaru je održan „Međunarodni nogometni turnir Tiki Taka 2023.“. Škola nogometa Tiki Taka na turniru je okupila 48 momčadi iz šest država, koje su se natjecale u dvije starosne kategorije, a u konkurenciji renomiranih klubova Škola nogometa HNK Brotnjo osvojila je treće mjesto.

Brončanu medalju osvojila je momčad 2012. godišta, zlatna generacija talentiranih nogometaša koja je i dobitnik prve nagrade „Brotnjačko srce“.

Mladi nogometaši iz Škole nogometa HNK Brotnjo pod vodstvom trenera Tomislava Pavlovića i Ivana Prskala bili su uspješni u natjecanju po skupinama, a iz ovog dijela svakako valja izdvojiti pobjede nad Crvenom zvezdom iz Beograda (4:2) i pobjedu nad mostarskim Zrinjskim 1:0.

Brotnjo je u četvrtfinalu svladalo Adriatic iz Splita, koji je do ogleda s Brotnjom imao samo jedan primljeni pogodak, nakon čega je splitski Hajduk zaustavio Brotnjo na putu do finala.

Hajduk je bio uspješan i u kasnijem finalu, a Brotnjo je u utakmici za treće mjesto pobijedilo beogradski Partizan na penale, uz sjajnog Karla Galića na vratima, kojem su odlični nastupi na dvodnevnom turniru donijeli nagradu za najboljeg vratara.

Odgovori