Međugorje i Gornji Ograđenici finalisti MNL MZ općine Čitluk

Momčadi Međugorja i Gornjih Ograđenika sinoć su u Krehin Gracu izborile veliko finale MNL MZ općine Čitluk – Brotnjo 2023. Međugorje se u finale plasiralo nakon dramatične pobjede nad Biletićima, dok su branitelji naslova za plasman u finale svladali Donje Hamziće.

Međugorje i Biletići odigrali su tvrdu polufinalnu utakmicu u kojoj su u regularnom dijelu po jedan pogodak za svoje momčadi postigli Rafael Ostojić i Robert Karačić. Ostojić je doveo Međugorje u vodstvo u ranoj fazi utakmice, dok je Karačić, jednim od ljepših pogodak ove sezone, svojoj momčadi u završnici donio izjednačenje. Neizvjesnost iz utakmice ponovila se i prilikom izvođenja šesteraca, te je Ante Čilić tek u trećoj seriji raspucavanja riješio pitanje pobjednika i postavio konačnim Biletići – Međugorje 7:8.

I drugo polufinale, utakmica između Donjih Hamzića i Gornjih Ograđenika, ponudila je mnogo uzbuđenja za mnogobrojne gledatelje na tribinama SC Jakerovac. Nakon prvog poluvremena bez pogodaka, Gornji Ograđenici su u drugom poluvremenu riješili utakmicu u svoju koristi i slavili 4:1.

 

 

 

Finale „MNL MZ općine Čitluk – Brotnjo 2023“ odigrat će se u nedjelju, 13. kolovoza na SC Jakerovac u Krehin Gracu. U 21 sat utakmicu za treće mjesto odigrat će Biletići i Donji Hamzići, a u 22 sata započet će finale između Međugorja i Gornjih Ograđenika.

Polufinale MNL MZ općine Čitluk – Brotnjo 2023

Biletići – Međugorje 7:8 (1:1, 0:1)
(Robert Karačić / Rafael Ostojić). Šesterci: Igor Brkić, Jure Bevanda, Mario Klarić, Roberto Bevanda 3 / Robert Šego, Rafael Ostojić, Marko Vlaho, Ante Čilić 4).

Donji Hamzići – Gornji Ograđenici 1:4 (0:0)
(Franjo Ivanković / Marko Džida 2, Mateo Vlaho, Ante Pehar).

Citluk.ba

Odgovori