Međugorje i Velež podijelili bodove

Rukometaši Međugorja i Veleža odigrali su neodlučeno 20:20 u utakmici 19. kola Prve lige FBiH koja se u subotu igrala u Gradskoj športskoj dvorani. Ove dvije momčadi podijelile su bodove u izuzetno uzbudljivoj utakmici, čije je prvo poluvrijeme u potpunosti pripalo rukometašima iz Mostara, dok su se Međugorčani u drugom poluvremenu uspjeli vratiti u utakmicu.

Početak utakmice pripao je gostima, vratar Zukić odlično je branio a Pezo, Muratović i Šapuh bili su jako raspoloženi u napadu takao da je veoma brzo Velež došao do osjetnije prednosti. Devet golova bila je najveća prednost gostiju u prvom poluvremenu, a sa devet golove prednosti Velež je i otišao na odmor. Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 6:15.

 

Povratak u utakmicu rukometaši Međugorja nagovijestili su odmah na otvaranu drugog poluvremena. Križanović je počeo odlično braniti udarce rukometaša Veleža i serijom 5:0 domaći rukometaši su bitno smanjili zaostatak (11:15). Dobru seriju Međugorja pogotkom je prekinuo Šapuh, ali samo na kratko, jer je uslijedila nova serija Međugorja. Golom Dugandžića i s po dva pogotka Miletića i Dodiga Međugorje je stiglo do izjednačenja 16:16.

U 58. minuti golom Stipanovića Međugorje je nakon početnih 1:0 ponovno došlo do prednosti (20:19), ali do pobjede nije uspjelo doći jer je Šapuh iz sedmerca postavio konačnih 20:20.

HRK Međugorje: Bencun, Prusina 1, Kikaš, Ostojić 1, S. Šimović 1, T. Šimović 2, Stipanović 1, Dodig 7, Barbarić, Šego, Miletić 5, Lukenda, Križanović, Soldo, Mijatović 1, Dugandžić 1. Trener: Dragan Ćavar.

RK Velež: Zukić, Homdžo, Pezo 3, Korjemić 4, Čeho, Medar 2, Muratović 3, Šapuh 6, Abaza, Bilkić, Kurt, Avdić 2, Demić. Trener: Semir Abaza.

 

hrk-medjugorje.com

 

 

Odgovori