Mladen Primorac:Ovo je najveći trenutak moje karijere

Mladen Primorac igra u životnoj formi i po svim statističkim podatcima je jedan od najkorisnijih igrača slovenske lige.

Njegova Rogaška je pragu najvećeg uspjeha u klupskoj povijesti i osvajanja titule prvaka države. Na putu ka tome stoje im košarkaši Tajfuna, čije je boje Primorac branio tri sezone.

Nakon plasmana u finale, Mlađo je za portal bronjo-sport. kazao:

Ulaskom u finale napravili smo povijesni uspjeh za Košarkaški klub Rogaška što nitko prije prvenstva ni u snu nije mogao zamisliti. Veliki uspjeh za jedan mali klub, ali klub velikog srca i sjajnih navijača koji su nas nosili cijelu sezonu. Osobno mi ovo mnogo znači, živim za ovakve utakmice i ovo je sigurno jedan od najvećih trenutaka u mojoj karijeri.

Na drugoj strani su dojučerašnji suigrači.

Bit će teško igrati protiv mojih bivših suigrača jer sam u Šentjuru proveo 3 prelijepe godine ali igra se za naslov prvaka i čim počne utakmica to će se zaboraviti do kraja finalne serije.

 

Prva utakmica je na rasporedu u petak. Mlađo je najavio pobjedu.

Finale se igra na tri pobjede i bit ce sigurno zanimljivo jer su Rogaška i Šentjur susjedi i najveći rivali. Mi imamo prednost domaćeg terena i pred našim sjajnim navijačima mislim da imamo malu prednost. Očekujem veliki boj ali i našu pobjedu i naslov prvaka na kraju što bi bio šlag na tortu predivne priče iz Rogaške.

 

Ne sumnjamo da će naš div iz Primoraca predvoditi svoj klub do najvećeg uspjeha u svojoj povijesti.

 

Odgovori