Mladi igrači Brotnja osvojili drugo mjesto na U-21 futsal turniru NS FBiH

Nogometni savez Federacije Bosne i Hercegovine u Visokom je organizirao turnir za mlade igrače malog nogometa s ciljem afirmacije futsal natjecanja za mlađe kategorije. U konkurenciji osam momčadi igrači MNK Brotnjo osvojili su drugo mjesto, a Ivan Vrdoljak je proglašen za najboljeg golmana turnira.

Malonogometaši Brotnja na turniru su nastupili u skupini sa MNK “Banovići”, MNK “Klanac” Brčko i MNK “Galaktikosi” Visoko i s dvije pobjede i jednim remijem osigurali prvo mjesto u skupini i finale turnira. S druge strane pobjednik skupine B bili su igrači MNK Kaskada koji su na kraju i osvojili turnir.

 

Drugoplasirane momčadi iz skupina, MNK Karaka i MNK Galaktikosi odigrali su utakmicu za treće mjestu u kojoj su slavili Galaktikosi rezultatom 5:4, dok su igrači Kaskade finale protiv Brotnja riješili u svoju korist 6:2 i na taj način osvojili turnir.

Pehar za osvojeno drugo mjesto igračima Brotnja uručio je Mario Ćosić, povjerenik za natjecanje futsal lige FBiH, a generalni tajnik NS FBiH Eldin Baković uročio je diplomu i pehar za najboljeg golmana Ivanu Vrdoljaku.

Momčad Brotnja je bila najmlađa momčad na prvom turniru za mlade igrače futsala u organizaciji NS FBiH i pod vodstvom trenera Maria Prskala Unane naši igrači su još jednom potvrdili da se u Brotnju igra dobar mali nogomet.

 

citluk.ba

 

Odgovori