Na Međugorje Cup Bet live 2012. stižu i Nizozemke

Najjači rukometni turnir za mlađe uzraste u regiji, Međugorje cup Bet live 2012. odigrat će se krajem kolovoza u Međugorju i Čitluku. Trud i kvaliteta organizatora se isplatila jer i ove godine na turnir se prijavilo ekipa iz nekoliko europskih zemalja. Po prvi put u Međugorje stižu i nizozemske ekipe HV United Breda. Dokaz je to kako je Turnir prepoznat diljem Europe i da je postao sportski brand cijele regije.

Sudjelovanje su najavile i druge ekipe iz zemalja regije i Europe koji bi po prvi puta sudjelovali tako da bi ovogodišnji turnir, unatoč recesiji u cijeloj Europi, trebao oboriti prošlogodišnji rekord od 72 ekipe.

 

U sljedećim godinama cilj je što veća internacionalizacija turnira gdje ćemo nastojati privući ekipe iz cijele Europe i svijeta. Dokaz našega rada jeste i interese najjačih klubova regije koji su već potvrdili dolazak. Vjerujemo da ćemo i ove godine ljubiteljima rukometa prirediti nezaboravan sportski spektakl, kakav i zaslužuje naša općina”, ističu iz Organizacijskog odbora. 

 

Odgovori