Načelnik Jerkić otvorio 6. memorijal “Stanko Sivrić – Međugorje Bet live cup 2011”

Večeras je na ŠRC Krstine otvoren 6. memorijalni turnir “Stanko Sivrić Bet live Međugorje cup”. Čast da otvori ovogodišnji turnir pripala je načelniku Ivi Jerkiću koji je čestitao organizatorima na vrhunskoj organizaciji te istaknuo kako je turnir prepoznat diljem Europe, a kao potvrda toga je uvrštavanje u kalendar najjačih rukometnih turnira za mlađe dobne uzraste. 

 RASPORED(.pdf)
FOTOGALERIJA 

U ime domaćina, nazočnima se obratio direktor Turnira Tomislav Pehar koji je zahvalio svima koji su prepoznali vrijednost turnira te zaželio dobrodošlicu ekipama na turnir.

Pozdravne riječi u ime NATO-a u BiH uputila je Moira Carpenter koja je čestitala organizatorima na izvrsnoj organizaciji te naglasila kako joj je čast biti dijelom ovoga rukometnog spektakla.

Božji blagoslov na sudionike turnira zazvao je fra Danko Perutina.

Na 6. memorijalu sudjeluje 70 ekipa iz nekoliko europskih zemalja.

Ovaj rukometni turnir je osnovan 2006. godine u znak sjećanja na preminulog bivšeg predsjednika Hrvatskog rukometnog kluba Međugorje Stanka Sivrića, sa željom da postane jedan od najvećih ove vrste u regiji. Rukometni klub Međugorje, u kojem su karijeru započeli mnogi poznati hrvatski rukometaši, pokretanjem jednog ovakvog turnira pokazao je kako športske veličine ne umiru, nego svojim duhom i na ovaj način ostaju s nama. 

Odgovori