Načelnik općine Čitluk i predsjednik OV Čitluk čestitali članovima KK Brotnjo-Hercegovina na uspjesima

Osam članica i članova Karate kluba Brotnjo-Hercegovina iz Čitluka postiglo je zapažene uspjehe na Državnom prvenstvu Republike Hrvatske za mlađe uzraste održanom u Ivankovu. Usvojivši medalje na Državnom prvenstvu karatašice i karataši iz Čitluka još su jednom potvrdili da pripadaju samom vrhu hrvatskog karatea, a na postignutom uspjehu danas su im čestitali: Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk i Pavo Zovko, pomoćnik načelnika koji također obnaša dužnost predsjednika KK Brotnjo-Hercegovina.

Podsjetimo, Stela Bulić (ml. učenice -28 kg) i Franjo Juričić (učenici -46 kg) u Ivankovu su osvojili zlatne medalje, dok su njihove klupske kolege: Andrija Vasilj (ml. kadeti – 45 kg), Željko Pervan (učenici -38 kg) i Patricija Prga (ml. kadetkinje -40 kg) osvojili srebrne, a David Paponja (ml. učenici -30 kg i učenici – 30 kg), Iva Lovrić (učenice -36kg) i Nevenko Pehar (ml. učenici +38 kg) brončane medalje.

Osvajači medalja, osim Andrije Vasija koji nije mogao nazočiti prijemu, u goste čelnim ljudima Općine Čitluk došli su u pratnji trenera Josipa Grbavca, Danijela Bulića i Nikole Muse, te su na prijemu podijelili svoje dojmove sa natjecanja i primili čestitke od načelnika općine Čitluk Marina Radišića i predsjednika Općinskog vijeća Predraga Smoljana. Načelnik općine Čitluk i predsjednik OV Čitluk u prvom su redu čestitali mladim sportašima na najnovijim uspjesima, ali su isto tako istaknuli da svojim uzornim ponašanjem na natjecanjima na najljepši način predstavljaju kraj iz kojeg dolaze.

Josip Grbavac, predsjednik UO Športskog saveza Brotnja i trener u KK Brotnjo-Hercegovina, zahvali je čelnim ljudima Općine Čitluk na podršci i razumijevanju koje pokazuju za potrebe sportskih klubova koji djeluju na području općine Čitluk.

Karate klub Brotnjo-Hercegovina na Državnom prvenstvu u Ivankovu osvojio je ukupno najviše medalja, a uz već spomenute trenere, natjecatelje iz Čitluka vodili su treneri Dalibor Vučić, Žarko Planinić i Tomislav Barbarić.

Predstavnici KK Brotnjo-Hercegovina u znak zahvale uručili su načelniku općine Čitluk Marinu Radišiću i predsjedniku OV Čitluk Predragu Smoljanu majice sa klupskim obilježjima iz nove garniture sportske opreme koju članovi ovog kluba nove odnedavno.

Odgovori