Načelnik Radišić organizirao prijem za broćanske šahiste

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić organizirao je danas prijem za članove Šahovskog kluba Brotnjo koji su ostvarili zapažene rezultate na Prvenstvu BiH. Na kadetskom i juniorskom prvenstvu BiH Mihaela Buntić i Borna Pehar postali su prvaci BiH u svojim kategorijama, dok je Ana Ostojić osvojila drugo mjesto.

Mihaela Buntić i Borna Pehar u pratnji Tereze Pehar i Alena Buntića na današnjem su prijemu upoznali načelnika Marina Radišića sa svojim najnovijim uspjesima. Ana Ostojić nije mogla nazočiti današnjem prijeme, no klupske kolege istaknule su i njezin uspjeh uz napomenu kako su Mihaela, Borna i Ana zahvaljujući odličnim rezultatima izborili pravo nastupa na Svjetskom kadetskom prvenstvu.

Jedan od odličnih uspjeha Šahovskog kluba Brotnjo koji su spomenuti na današnjem prijemu je i osvajanje prvog mjesta na Ekipnom natjecanju Prve šahovske lige za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne. Ana Ostojić i Mihaela Buntić na ovom su natjecanju nadigrale konkurenciju i osvojile prvo mjesto, a tijekom prijema istaknuti su i ostali uspjesi članova ŠK Brtonjo postignuti u novije vrijeme.

Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, čestitao je mladim šahisticama i šahistima na postignutim vrhunskim rezultatima, a čestitke je uputio i njihovim trenerima, svim članovima ŠK Brotnjo i roditeljima mladih šahistica i šahista.

Odgovori