Upriličen prijem za članove Boksačkog kluba Brotnjo

Povodom odličnih rezultata ostvarenih na Pojedinačnom prvenstvu BiH u boksu za mlađe uzraste, Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, upriličio je danas prijem za članove Boksačkog kluba Brotnjo.

Podsjetimo, na nedavno održanom Pojedinačnom prvenstvu BiH Tomislav Prskalo i Luka Barbarić osvojili su zlatne medalje, dok su: Kristijan Čuljak, Ante Čuljak, Dario Pehar Šajba i Zvonimir Karačić osvojili srebrne medalje. Na prvenstvu BiH natjecatelji BK Brotnjo nastupili su pod vodstvom trenera Rafaela Pervana i Vjekoslava Bošnjaka, a svojim uspjesima boksači su ispisali novu stranicu povijesti boksa u Brotnju.

Za BK Brotnjo nastup na Pojedinačnom prvenstvu BiH za mlađe uzraste bio je premijerni nastup u ovom rangu natjecanja, no po broju ostvarenih medalja BK Brotnjo bio je među najboljim klubovima Prvenstva BiH.

Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, mladim natjecateljima čestitao je na najnovijim uspjesima te je pohvalio cjelokupan rad BK Brotnjo u protekle tri godine, koliko klub uspješno djeluje od utemeljenja. Nakon što je poslušao dojmove mladih natjecatelja sa velikog natjecanja i dojmove njihovih trenera, načelnik Radišić naglasio je kako će Općina Čitluk, u skladu sa svojim mogućnostima, nastaviti podržavati rad kluba.

Vjekoslav Bošnjak i Rafael Pervan na prijemu su načelnika upoznali s radom Škole boksa, cjelokupnim djelovanjem kluba te sa dosadašnjim, ali i predstojećim nastupima u boksačkoj Lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Citluk.ba

Odgovori