Najava susreta Brotnjo 94 – Rama – Matija Doko: Ne bojimo se nikoga

Nastavlja se prvenstvo Herceg-Bosne za seniorke. U subotu naše “Bubamare” u čitlučkoj dvorani dočekuju ekipu Rame. U prvom suretu odigranom u Rami naša ekipa je uvjerljivo slavila sa čak 64-42. Posjetili smo našu ekipu na jučerašnjem treningu gdje smo uspjeli dobiti izjave od trenera Jerkića i mlade igračice Matije Doko.

“Od svojih igračica očekujem da nastave u istom ritmu kako su odigrale i prvu polusezonu. U susretu odigranom u Rami, za našeg protivnika nije nastupila njihova najbolja igračica Ružica Šimunović. Stoga, smatram da rezultat iz prvog susreta nije pravi pokazatelj odnosa snaga ova dva kluba. Upravo od Šimunović i naše bivše igračice Marije Zadro će nam prijetiti najveća opasnost. Očekujem našu pobjedu”-za naš portal je izjavio Damir Jerkić, trener Brotnja 94. “Najbolja smo ekipa u ligi. Ne bojimo se igrati ni protiv koga, Brotnjo 94 je u Čitluku apsolutni favorit.

 

Sve igračice su trenirale unatoč hladnom vremenu. U prvenstvenoj pauzi smo odradili mini pripreme te idemo po novu pobjedu i nastavak velikog pobjedničkog niza”- izjavila je Matija Doko. Susret Brotnjo 94- Rama je na rasporedu u subotu u 16 sati i 30 minuta u Gradskoj sportskoj dvorani u Čitluku.

brotnjo94.ba

 

 

Odgovori