Nogometašice Brotnja rezultatom 7:2 pobijedile Slobodu

Nogometašice ŽNK Brotnjo danas su, u okviru 18. kola Prve ženske nogometne lige FBiH, u Čitluku pobijedile ŽNK Sloboda s uvjerljivih 7:2.

Nika Miletić i Iva Grubeša postigle su po dva pogotka za domaću momčad, a po jedan pogodak postigle su: Nikolina Soldo, Elena Primorac i Janja Milićević. Pogodak za gošće iz Tuzle postigla je Merisa Butković, dok je drugi pogodak gostujuće momčadi bio autogol nakon što se lopta odbila od Barbarić u mrežu Brotnja.

Već u 10. minuti Nikolina Miletić dovela je Brotnjo u vodstvo, a samo tri minute kasnije na 2:0 povisila je Nikolina Soldo. Treći pogodak za domaću momčad postigla je Nika Miletić u 29. minuti, dok je Elena Primorac u 34. postigla pogodak za 4:0.

Do odlaska na odmor Merisa Butković postigla je pogodak za Slobodu, a gošće su se radovale i u 73. minuti nakon što se lopta od Manuele Barbarić odbila u mrežu Brotnja.

Prvi od svoja dva pogotka u pola sata provedenih na terenu Iva Grubeša postila je u 78. minuti (5:2), u 85. za 6:2 precizna je bila Janja Milićević, a Grubeša je konačni rezultat postavila pred sami kraj utakmice.

Današnja pobjeda četvrto je slavlje nogometašica ŽNK Brotnjo u nizu. Niz pobjeda Čitlučanke su započele protiv Respekta, nastavile protiv Mladosti i Sane te danas protiv tuzlanske Slobode.

ŽNK Brotnjo: Ćorić, Lesko (od 64.Ćemeraš), K. Barbarić, S. Barbarić, Milićević, M. Barbarić, Miletić, Primorac (od 66. Vlaho), Doko, Kolobarić (od 60. Grubeša), Soldo (od 66. I. Pervan).

ŽNK Sloboda: Dropić, Bajrić, Bećarević (od 64. Rahmanović), Kastrati, Hodžić, Bekrić, Butković, Tučić, Husić, Suljkanović, Mujkić.

Citluk.ba

Odgovori