Nogometašice Brotnja slavile protiv Želježničara 2011 rezultatom 9:0

U utakmici 9. kola Prve ženske lige NS FBiH nogometašice ŽNK Brotnjo u potpunosti su nadigrale nogometašice ŽNK Željezničar 2011 i slavile s nevjerojatnih 9:0.

Pet pogodaka u današnjoj utakmici postigla je Martina Bošković, tri pogotka postigla je Iva Grubeša, dok je Marija Doko postigla jedan pogodak za ŽNK Brotnjo.

Pogotkom u 10. minuti momčad ŽNK Brotnjo u vodstvo je dovela Iva Grubeša. Dvije minute kasnije Marija Doko povisila je na 2:0, a Martina Bošković upisala se u strijelce u 16. minuti. Bošković je postigla pogodak za 3:0, što je bio rezultat prvog poluvremena.

Iva Grubeša u drugom je poluvremenu kompletirala svoj hat-trick, dok je Bošković sa četiri pogotka u deset završnih minuta do vrha napunila mrežu Željezničara.

Nakon odlične predstave na domaćem terenu i uvjerljive pobjede, nogometašice trenera Marka Grgića zauzele su četvrto mjesto na ljestvici sa dvanaest osvojenih bodova.

ŽNK Brotnjo: Hrkać (od 58. Vračević), Bošković, S. Barbarić (od 72. K. Barbarić), J. Milićević, M. Barbarić (od 72. P. Milićević), Primorac (od 58. Soldo), Doko, Vlaho, Grubeša, Petrušić (od 58. Ćorić), Cvitković.

ŽNK Željezničar 2011: Cerić, Bratić, Balčinović, Muratović (od 58. Hodžić), Abazović, Stipić, Rekić, Jusić (od 72. Mušeljić), Zulić, Memić, Hrnčić.

Odgovori