Nova pobjeda MNK Brotnjo Premier SK

U 5. kolu „Lige za opstanak“ Premijer futsal lige BiH, MNK Brotnjo Premier SK u Čitluku je pobijedio  MNK Seljak 4:2. Dva pogotka za domaću momčad postigao je Luka Suton, dok su po jedan pogodak postigli Duje Nevistić i Anto Galić, a u redovima Seljaka u strijelce  su se upisali Nikola Kaić i Nikola Ivković.
Duje Nevistić, bivši igrač MNK Seljak, postigao je prvi pogodak na utakmici. Igrala se 6. minuta kada je Nevistić pogodio mrežu svoje bivše momčadi, a do kraja prvog poluvremena vratara Antonia Vidovića svladao je i Luka Suton.

Suton je pogodak za 2:0 postigao u 15. minuti, nakon čega je u drugoj minuti nastavka povisio prednost Brotnja na 3:0. Pet minuta prije kraja utakmice Anto Galić je pogotkom kaznio otvoreniju igru gostiju, a u 38. minuti utakmice Seljak je postigao dva pogotka.

Prvo je Nikola Kaić smanjio na 4:1, nakon čega je iz kaznenog udarca Nikola Ivković postavio konačnih MNK Brotnjo Premier SK – MNK Seljak 4:2.

MNK Brotnjo Premier SK: Medić, Galić, Čilić, Suton, Marković, Šego, Dujmović, Prusina, Nevistić, Pehar, Granić, Kozarić.

MNK Seljak: Vidović, Maleta, Ivković, Semren Kaić, Ćorić, Vukoja, I. Krišto, Iv. Krišto, Pervan.

Citluk.ba

Odgovori