Održana 11. skupština Stolnoteniskog kluba “Brotnjo” iz Čitluka

U petak 3. ožujka 2017. godine u klupskim prostorijama na Barama s početkom u 19.30 sati održana je 11. redovna izvještajna skupština Stolnoteniskog kluba “Brotnjo” iz Čitluka.

Skupštini je od pozvana 23 nazočilo 19 članova koji su u obimnom dnevnom redu raspravljali o aktivnostima kluba u protekloj godini kao i predstojećim planovima i aktivnostima kluba u narednom periodu.
Skupštini su osim uprave, tajnika i članova kluba bili prisutni i načelnik općine Čitluk Marin Radišić, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan i Milorad Prusina ispred Športskog saveza Brotnjo iz Čitluka.

Predsjednik kluba Dragan Šakota podnio je izvješće o radu za 2016. godinu, Tihomir Zovak financijsko izvješće za prošlu godinu dok se u nastavku zasjedanja vodila opširna rasprava o planovima i aktivnostima za tekuću godinu s posebnim osvrtom na nastupe Stolnoteniskog kluba “Brotnjo” u Prvoj Federalnoj ligi Bosne i Hercegovine kao i planovima povodom organizacije tradicionalnog međunarodnog stolnoteniskog turnira “Brotnjo Open” povodom proslave dana općine Čitluk. Predsjednik kluba Dragan Šakota zahvalio se predstavnicima općine Čitluk kao i predstavniku Športskog saveza Brotnjo na podršci u svakom smislu.

Nakon održane skupštine kluba nastavljeno je druženje uz prigodnu večeru, objavljeno je na web stranici STK Brotnjo.

Citluk.ba

Odgovori