Novih 5 sudaca u karate klubu Brotnjo-Hercegovina

U nedjelju 21.8.2022. članovi Karate Kluba Brotnjo-Hercegovina sudjelovali su na sudačkom seminaru u Splitu.

Petero mladih iz kluba odlučno su krenuli i uspješno su položili za županijske suce za kate i borbe. Nove sudačke licence dobili su: Gabriela Martinović, Marija Pehar, Kristina Zovko, Matej Planinić i Jure Puce.

Naš klub se može pohvaliti sa 12 sudaca što malo tko ima i na to smo jako ponosni. Veliki doprinos u pripremi mladih sudaca dao je i naš Josip Grbavac, sudac sa WKF licencom koji je ujedno bio i jedan od predavača na sudačkom seminaru. Članovi komisije bili su: Duško Ban, Josip Grbavac i Kristina Galić.

Vjerujemo da će naši mladi suci krenuti stopama starijih kolega te će neki doći i do WKF (World Karate Federation) licenci.

Ovo je još jedan dokaz kako se u karate klubu Brotnjo-Hercegovina radi sustavno. Pored ovog uspjeha naših sudaca, klub se može pohvaliti školovanim i kvalitetnim trenerima te vrhunskim natjecateljima koji sa svih strana svijeta donose medalje u naše Brotnjo.

Ovom prilikom pozivamo sve mlade koji žele biti dio ove karate obitelji, zdravo živjeti te putovati i upoznavati nove ljude da nam se pridruže – poručili su iz Karate kluba Brotnjo-Hercegovina.

 

Odgovori