Odigran 5. Youth Streetball Challenge

Danas je na platou prodajnog centra Park&Shop u Gospodarskoj zoni Tromeđa odigran peti Youth Streetball Challenge, turnir u uličnoj košarci za mlade košarkašice i košarkaše. Uz pomoć podupiratelja turnir je organizirao HKK Brotnjo a na turnir je nastupilo 70-ak košarkašica i košarkaša s područja općine Čitluk, Čapljine i Ljubuškog.

HKK Brotnjo i Park&Shop, uz potporu trgovina sportskom opremom Gagro Šport i Sport Vision, turnir u organizirali u četiri kategorije, od kojih su tri bile za dječake i jedna za djevojčice, a svi sudionici turnira mogli su se natjecati i u šutiranju slobodnih bacanja.

U kategoriji za najmlađe dječake prvo mjesto osvojila je ekipa Međugorje, drugoplasirani su bili Lakersi, dok su treće mjesto osvojili Štrumfovi.

Kod dječaka rođenih 2005. godine i mlađih prvo mjesto osvojila je ekipa Đaka city, drugo mjesto osvojila je ekipa Hood heros, a trećeplasirana je na kraju bila ekipa Smajlići.

U konkurenciji djevojčica prvo mjesto su osvojile Bubamare, drugo mjesto osvojila je ekipa Golden State, dok je treće mjesto osvojila ekipa Chicago.

Četvrta kategorija današnjeg turnira bila je rezervirana za dječake rođene 2003/2004, a u ovoj kategoriji prvo mjesto osvojila je ekipa Džozla. Drugo mjesto u ovoj kategoriji osvojila je ekipa Karići, a treće Golden State.

Nakon odigranih finala uslijedila je dodjela medalja na kojoj je najstarijim dječacima i Kristijanu Planiniću, pobjedniku u šutiranju slobodnih bacanja, nagrade uručio proslavljeni košarkaš Zoran Planinić. Uz Planinića nagrade su dodjeljivali predstavnici organizatora, ali i HKK Čapljina.

Odgovori