Održan treći međunarodni kamp za juniore

Tenis klub ” Međugorje ” u suradnji sa Sportlandom organizirao je 3. međunarodni kamp  za juniorske tenisače koji se održao u Međugorju na terenima Sport Centra Međugorje od 01.07-08.07. 2018 godine. Ovaj projekat okupio je 22 tenisača iz cijeloga svijeta.
Ovo je još jedan u nizu uspješnih projekta koje organizira Tenis klub Međugorje i  Sportland. Da se radi o kvalitetnom projektu govori činjenica da su uz tenisače iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske na kamp došli i tenisači iz Amerike, Njemačke,Irske,  Švedske i Kine. Kvalitetan rad i program  obuhvatio je sve bitne faktore za razvoj pa su u projekt bili uključeni tenis treneri, kondicioni treneri, sportski psihlog i mentalni trener, fizioterpeuti. Uz tenis program sudionici kampa u slobodno vrijeme uživali su u čarima Sport centra Međugorje,Hereg Etno sela, Kravica, a imali su  priliku uživati i u drugim sportovima plivanje, odbojka na pjesku, kuglana, nogomet i košarka. Veliku podršku kampu daju i naši najbolji tenisači Marin Čilić, Ivan Dodig i Tomislav Brkić.
Uz školu tenisa, tenis akademiju, festivale tenisa, turnire, kampove u Hrvatskoj i BIH plan je za ovu godinu u mjesecu listopadu organizirati još jedan kamp u Turskoj ( Antalija ) za rekreativne igrače.
Cilj za sljedeću godinu je i organizacija međunarodnog ITG turnira za juniore do 18 godine. Klub je već predao svu potrebnu dokumentaciju u ITF pa se nadamo da ćemo dogodine biti bogatiji za još jednu međunarodnu manifestaciju.
Od infrastrukturnih projekata plan je završiti zadnju fazu izgradnje tenis igrališta sa tvrdom podlogom, rekonstrukcija postojeće dvorane i izgradnja dodatna 3 tenis igrališta.

Odgovori