Pero Vučić: Nagradu posvećujem ljudima koji su vjerovali u mene

Najboljim karatistom Hrvatske u 2011.godini proglašen je Pero Vučić. Prvi Brotnjak i Hercegovac koji je dobio ovo priznanje uživa u najboljim danima svome karijere. Vučić će 2011. godinu pamtiti po bronci na Europskom seniorskom prvenstvu (prvu je osvojio Mate Odak 2006. godine), obrani naslova prvaka Hrvatske i osvajanju turnira Super Eight. Za portal brotnjo-sport. Pero je prokomentirao ovaj naslov:

“Drago mi je jer su je prije mene dobivali ljudi koji stvarno nešto znače u karateu Idrizi, Zamlić, Đoni… drago mi je da sam s njima. Nagradu posvećujem mojim roditeljima i svim ljudima koji su bili potpora u dosadašnjoj karijeri.”

Nedavno završio Ekonomski fakultet. Što planiraš dalje?

Dalje planiram završiti specijalistički studij i uz to se još dvije godine ozbiljno se baviti karateom. Kad dođe neki posao, sigurno da neću imati vremena za posao i treninge na ovoj razini.

Na dodjeli priznanja, posebno je pohvaljen i Ivan Martinac, koji je ostvario nesvakidašnji rezultat prošle godine.

Ivan je sjajan dečko koji ima vrhunske rezultate. Sigurno je jedan od najvećih talenata, i to je rezultatima potvrdio. Dao Bog da ga zaobiđu ozljede i da nastavi ovakvim tempom napredovati.

 

Na kraju, zahvaljujem i portalu brotnjo-sport.info koji redovito prati moje rezultate i uspjehe mnogih sportaša iz Brotnja. Zahvaljujući vama, čitatelji su upućeni u naše uspjehe i želim vam da tako nastavite i dalje.

 

Odgovori