Pioniri Međugorja osvojili drugo mjesto u Županijskoj ligi

Pioniri Zrinjskog osvojili su prvo mjesto u Županijskoj ligi. U finalu doigravanja dječaci Zrinjskog su sa 2:1 bili bolji od Međugorja. Mateo Vukša je doveo Mostarce u vodstvo golom u 19. minuti, za goste iz Međugorja je poravnao Dragan Krtalić (40), a pobjedu Zrinjskom donosi Sandi Rakitić koji je pogodio u 55. minuti susreta.

Zrinjski: Gabrić, Zelenika, Rakitić (od 68. Bubalo), Z. Krtalić, Matić, Bevanda, M. Sabljić, Škobić, Milas (od 55. Ćuk, od 65. D. Sabljić), Miketek (od 69. Šetka) i Vukša (od 65. Džidić).

Međugorje: Ivanković, D. Krtalić, Šetka, Ilić (od 50. Ostojić), Sivrić, F. Vasilj, Bencun, Martinović (od 20. Elez), Sušić.

 

Nakon finalne utakmice uručene su medalje i pehar najboljim pionirskim momčadima u HNŽ-u. Ivica Dodig uručio je medalj i pehar za treće mjesto NK Mostar, a Franjo Džidić medalje i pehar za osvojeno drugo mjesto NK Međugorje. Generalni tajnik Nogometnog saveza HNŽ-a Mate Brbor dodijelio je medalje nogometašima Zrinjskog, a pehar za prvo mjesto kapetanu Romanu Matiću predao je Velija Pirić povjerenik Lige pionira HNŽ-a, javlja Pogled.ba.

 

Odgovori