Predstavljamo mladog nogometaša Zrinjskog Josip Bojčić

Broćanska nogometna škola iznjedrila je mnoga kvalitetna nogometna imena. Prošle godine nekoliko igrača je nastupilo za mlađe reprezentativne selekcije BiH i zabilježilo zapažene rezultate. Nakon matičnog kluba, većina tih mladih igrača karijeru nastavljaju u mostarskom Zrinjskom. Među njima je i sedamnaestogodišnji Josip Bojčić. Nogomet je počeo trenirati s devet godina, u HNK Brotnjo. Glavni motiv treniranja je bila ljubav prema ovome sportu i činjenica što se u školu nogometa upisao velik broj vršnjaka. Zahvaljujući upornosti i talentu, Josip je nastavio karijeru u mostarskom Zrinjskom.

 

„Trenutno igram u juniorima HŠK Zrinjski na poziciji stopera u paru s mojim najboljim prijateljem Lukom Miletićem,s kojim se izvrsno slažem na terenu i izvan njega. Nogometnih uzora imam nekoliko, ali bih izdvojio Gerarda Piquea iz Barcelone i Nemanju Vidića iz Man Uniteda jer mi se sviđa njihov stil igre“, kazao nam je Josip.

Na upit što planira nakon srednje škole, kazao nam je kako mu je nastaviti svoje školovanje, koje će pokušati uskladit sa svojom nogometnom karijerom.

 

Odgovori