Prijam za odličnu mladu atletičarku

Anna Ćurković, članica Atletskog kluba Brotnjo, odličnim nastupom na nedavno održanom Državnom prvenstvu Hrvatske za mlađe juniore i juniorke (U 18), ispunila je normu za nastup na Europskom prvenstvu za mlađe juniore i juniorke, koje će se od 4. do 7. srpnja održati u Izraelu.

Povodom ovog uspjeha, ali i niza ostalih odličnih uspjeha, načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan upriličili su danas prijam za mladu atletičarku, a uz Annu Ćurković prijemu su nazočili Ivan Veštić, predsjednik Hrvatskog atletskog saveza, Tomislav Šego, predsjednik Atletskog kluba Brotnjo i Bojan Ubiparip, trener u AK Brotnjo.
Čelnici Općine Čitluk na prijemu su čestitali mladoj atletičarki na izvanrednim sportskim postignućima, kao i cijelom Atletskom klubu Brotnjo, koji bilježi izvanredan niz uspjeha na svim natjecanjima.

Inače, Anna i njezin trener Bojan Ubiparip, kao član stručnog stožera reprezentacije Republike Hrvatske, u Izrael putuju 1. srpnja, a tijekom današnjeg sastanka podijelili su s nazočnima svoje dojmove i očekivanja.
Govoreći o brojnim uspjesima Anna Ćurković prisjetila se nastupa na Prvenstvu Hrvatske koji joj je donio plasman na Europsko prvenstvo, nastupa na Balkanskom prvenstvu za mlađe juniore i juniorke, ali i najnovijeg uspjeha postignutog na seniorskom Prvenstvu Hrvatske.

Anna je na spomenutom seniorskom prvenstvu osvojila dvije srebrne medalje i brončanu medalju, a i na Europskom prvenstvu u Jeruzalemu nastupit će u dvije discipline. Naime, uz nastup u skoku u dalj, Anna će biti i članica štafete.

Načelnik Radišić i predsjednik OV Čitluk Smoljan danas su poželjeli Anni mnogo sreće, dok je Ivan Veštić iskazao punu podršku mladoj atletičarki i treneru Ubiparipu.

Citluk.ba

Odgovori