Prijave za 7. memorijal Stanko Sivrić „Bet live cup – Međugorje 2012“

U mjestu mira, Međugorju, koje godišnje posjeti oko 2 milijuna ljudi iz cijelog svijeta, već sedmu godinu održava se najveći rukometni turnir ove vrste u regiji.

U rukometnom svijetu ovaj turnir je sve zapaženiji, a iskustva sudionika to godinama potvrđuju.

Ove godine turnir će se održati od 21.-25.8.2012. na nekoliko sportskih terena u Međugorju i Čitluku.

 

Ekipe (ženske i muške) se mogu prijaviti u 5 dobnih kategorija (1993. i stariji, 1994/95, 1996/97, 1998/99 i 2000/01), a prijavu mogu ispuniti na slijedećem link-u: (http://www.hrk-medjugorje.com/medjugorje2010/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=7&Itemid=54&lang=hr )

Ove godine se očekuje rekordan broj ekipa, preko 100 ekipa iz nekoliko europskih zemalja. Na vrhunski opremljenim terenima mladi rukometaši će u pet dana imati priliku pokazati sva svoja rukometna umijeća.

Uz sportski dio, Turnir nudi atraktivne zabavne sadržaje zbog čega i nosi epitet sportskog događaja koji je VIŠE OD RUKOMETA.

Uz to, Međugorčani su se svih ovih godina pokazali kao odlični i gostoljubljivi domaćini tako da se svi sudionici tih dana osjećaju kao kod svoje kuće.

Brojne zvijezde svijeta rukometa posjetile su Turnir među kojima ističemo proslavljenog hrvatskog rukometnog reprezentativca, nekadašnje najbolje lijevo krilo svijeta, Patrika Ćavara, proslavljene trenere Zdravka Zovka i Velimira Petkovića te hrvatskog reprezentativca Marina Šegu koji je svoje prve obrane napravio upravo na tim sportskim terenima.

Sve ostale informacije možete pronaći na internet stranici Turnira www.hrk-medjugorje.com .

 

Odgovori