Prskalo i Paponja prvaci, 17 odličja za KK Brotnjo – Hercegovina 23. listopada 2023.

Proteklog vikenda održano je Prvenstvo Hrvatske u borbama za mlađe uzraste u Prelogu. Na prvenstvu je nastupilo oko 800 natjecatelja u uzrastu od 2009. do 2016. godišta, a uspješan nastup na spomenutom prvenstvu imala je mlada ekipa Karate kluba Brotnjo-Hercegovina.

Članice i članovi KK Brotnjo-Hercegovina osvojili su ukupno 17 odličja, od čega su dva zlatna, šest srebrnih i devet brončanih.

 

 

 

Naslove prvaka Hrvatske osvojili su Marta Prskalo i David Paponja, dok su srebrne medalje osvojili: Patricija Prusina, Eva Krasić, Elena Raič, Filip Grbavac, Matej Raspudić i Stela Bulić.

S brončanom medaljom u Čitluk su se vratili: Ivana Juričić, Ivano Ivanković, Marija Sofija Juričić, Matej Milićević, Marta Grgić, Marko Dugandžić, Matej Šego, Patrik Vučić i Nikola Krasić.

– Čestitke svima, osvajačima odličja i onima koji su ovaj put bili manje uspješni. Čestitke Hrvatskom karate savezu na odličnoj organizaciji natjecanja, a puno hvala roditeljima,Općini Čitluk (Sportskom savezu Brotnja) i svim prijateljima kluba na pomoći u odlasku na natjecanje. Čestitamo mladoj ekipi na prikazanom karateu i veselimo se novim natjecanjima – poručili su iz KK Brotnjo-Hercegovina u svom priopćenju.

Odgovori