Rekli su o nama

Čestitam ekipi koja je pokrenula portal. Oni su ti koji predstavaljaju naše rezultate ljudima koji nisu vezani uz naš sport i zato im svi trebamo pružiti punu podršku! Čestitam na hrabrosti!

Pero Vučić, karatist

 

Iznimno mi je drago što se netko iz naše općine dosjetio da pokrene športski portal, jer će se na taj način dati više prostora “malim” sportovima i sportašima koji ostvaruju vrhunske rezultate… Zahvaljujem ljudima koji su došli na ovu ideju i nadam se da će isti primjećivati male sportove i njegove sportaše. Želim im puno uspjeha u radu!

Mate Odak, karatist

 

Čestitam osnivačima koji su dobro osmislili ovaj portal! Ovakvo nešto je nedostajalo na našim prostorima da bi lakše pratili naše športaše. Ubačena je i mogućnost komentiranja, što mi je posebno drago. Oduševio me je dizajn kao i bogata fotogalerija u kojoj je na jednome mjesto kroz slike prikazana povijest i sadašnjoj broćanskoga sporta. Svakodnevno ću posjećivati ovaj portal.

Ivan Gagro, atletičar

 

Iskrene čestitke inicijatorima ovoga projekta koji će pridonijeti napretku broćanskog športa. Web stranica izgleda moderno, pregledno i što je najvažnije ažurno, s mnoštvom fotografija s raznih športskih događaja u Brotnju iz kojih se vidi slavna prošlost i nazire svijetla budućnost ovdašnjeg športa. Nadam se kako će i lokalni gospodarstvenici prepoznati značaj jednog ovakvog projekta te ga sukladno tomu i financijski vrednovati na dobrobit svih mladih športaša ovog kraja.

Tomislav Pehar, direktor Međunarodnog rukometnog turnira „Stanko Sivrić – Međugorje“

 

Ideja je odlična i smatram da će portal biti jako posjećen s obzirom na činjenicu koliko mladih je aktivno u nekom od sportova koji se nude u brotnju,kao i njihovih roditelja,rodbine,prijatelja i sl. i Mnogo ljudi na nekim drugim portalima najviše čitaju upravo novosti iz sporta i ovom kraju je bio potreban jedan portal čija ce glavna tematika biti upravo događanja iz oblasti sporta.

Marija Grgić, MMA Shark

 

Drago mi je da je pokrenut portal i nadam se da će biti puno dobrih sportskih uspjeha o kojima će se pisati na našem novom portalu.

Ivan Dodig, tenisač

Odgovori